behang kinderkamer

WS-096

Two Tigers

€ 38 / m2  incl. BTW 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Omschrijving


Kinderkamer behang met vrolijke illustratie van Mark Janssen

Het fotobehang hebben we gemaakt met bekende illustratoren van kinderboeken, zoals Fiep Westendorp, Alice Hoogstad, Mark Janssen en Marije Tolman. Deze prachtige tekeningen zijn nu ook op de muur te zien van de kinderkamer.

Materiaal


165 Grams Premium vliesbehang

Baanafmeting


48,7 cm breed

Verzending


4-8 werkdagen
Gratis verzending

Over de illustrator


Behang op maat van Mark Janssen voor een levendige kinderkamer

Mark Janssen werd geboren in Eijsden (Limburg) op 24 juli 1974. Na de middelbare school ging Mark naar de kunstacademie. Aanvankelijk was hij geïnteresseerd in het ontwerpen op de computer, maar hij kwam uiteindelijk toch uit bij, zoals hij het zelf uitdrukt, ‘mooie dingen maken met tekenen en schilderen’.

 

In 1997 studeerde hij af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht, richting Illustratie, waar hij onder andere les kreeg van Willemien Min. Hij en Suzanne Diederen, die later zijn vrouw werd, waren de enige twee illustratoren die dat jaar afstudeerden. Mark maakt zowel illustraties voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen vooral in kranten en tijdschriften, voor kinderen in jeugdtijdschriften en educatieve uitgaven, maar het meest in boeken.

 

Vanaf zijn afstuderen weten opdrachtgevers uit binnen- en buitenland hem te vinden en is hij fulltime illustrator. Mark bekijkt per opdracht of hij de illustraties zal maken met penseel en verf of digitaal. Vaak verdienen de mooiste verhalen ook de mooiste tekentechniek, vindt hij: ouderwets tekenen en schilderen.