1

Vul je gegevens in
Geef de afmetingen van je muur en contactgegevens op.

   
 

2

Wij mailen je een pdf
Op basis van je afmetingen maken onze designers een ontwerp.

   
 

3

Jij keurt het ontwerp goed
Of je geeft nog een aanpassing door,  voordat we je behang laten printen.

   
 

4

Jij betaalt, wij printen
Je behang op maat wordt geprint en gratis aan je verstuurd.


Vraag hier je behang op maat aan

Vul je gegevens in en ontvang binnen 48 uur een offerte en ontwerp (pdf).

Wil je nu alvast weten wat de kosten zijn, bekijk dan dit rekenvoorbeeld: bij een muur van 230 cm breed bij 250 cm hoog, wordt de totale afmeting 236 cm bij 256 cm (dit is inclusief extra marge van 6 cm in de breedte en 6 cm in de hoogte die je er zelf bij op moet tellen). De prijs wordt als volgt: 236 x 256 cm = 6,04 m2 x € 38 = € 229,52 (incl. BTW). Je behang op maat wordt gratis thuisbezorgd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Meet je muur goed op!

Vul de werkelijke breedte en hoogte in van de muur die je wil behangen.

Begin te meten vanaf de bovenkant van de plint (als je die hebt) tot aan het plafond. Check altijd op een aantal punten of het plafond overal even hoog is. Is dit niet het geval, geef dan het hoogste punt op, dan zit je altijd goed.

Let op: je hebt altijd wat meer behang nodig dan de werkelijke afmeting, omdat veel muren niet kaarsrecht zijn. Voeg daarom zelf een extra marge toe van 6 cm in de breedte en 6 cm in de hoogte.

Het is belangrijk dat je de muurformaten correct aan ons doorgeeft. Omdat wij het behang speciaal voor jou op maat maken, kun je het behang niet retour sturen.

Okay, en nu?

  1. Nadat je aanvraag verstuurd is, gaan onze designers voor je aan het werk.
  2. Wij mailen je vervolgens een offerte en pdf met het ontwerp van je behang op maat in de formaten die jij hebt opgegeven (inclusief de extra marge).
  3. Wanneer je helemaal tevreden bent en akkoord geeft op het ontwerp, mailen wij betalingsinstructies zodat je het orderbedrag naar ons kunt overmaken.
  4. Zodra het geld op onze rekening staat, printen wij het behang op onze vaste productiedag (dinsdag) en versturen we je bestelling gratis (altijd op een vrijdag).
  5. En dan: aan de slag! Er wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd waarin onder meer een boodschappenlijstje staat van spullen die je nodig hebt. Succes en veel plezier met ons behang!